aprilie 09, 2011

Muzici

Nu vreau sa fac topuri. Ma incapatanez, pentru ca ma cunosc. Sunt uneori atat de nehotarata si sucita, incat sigur or sa arate cam ca cele de la VH1. Kilometrice.
Il pornesti de dimineata, de la numarul 100, te iei cu treaba, in timp ce ei ajung pe la 90, pleci de acasa si cand te intorci, abia au ajuns pe la melodia 15. Te gandesti ca de-abia de-acum devine interesant, ca vin alea mai misto, mai asculti vreo 5 si dai ca-ti incepe filmul. Care era nr. 1? Si pe cine mai intereseaza?
De cateva saptamani descopar muzici si-mi plac asa de mult,  incat le-as canta mereu si i-as obliga pe toti sa le asculte, ca apoi sa le fredonam impreuna. Le ascult peste tot, le postez sa le vada lumea si ma necajesc un pic ca altora nu le place. 
Nu mai tin cont de gusturile fiecaruia. Gustul meu e deplin.  Simt nevoia sa le pun in toate buzunarele, sa le gasesc mai tarziu si sa ma bucur de ele. Pe facebook, pe blog, pe-un cd uitat in masina. Undeva or sa ramana. Candva or sa ma incante din nou. Pe asta o ascund aici.

Butterflies In My Stomach - Tricoul

4 comentarii:

  1. Hai ca-s frumoase topurile, te provoaca, scormonesc dupa amintiri, aliniaza valori... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase, dar greu de finalizat.:)) Am pornit de vreo trei ori sa-l fac si am abandonat, ascultand la nesfarsit doar o melodie:)) Va fi provocarea vietii mele, sa fac un top pe care sa nu-l mai schimb, macar o luna. :)) Deocamdata am trei pentru locul 1, sau patru...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poți să bagi undeva în topul ăsta al tău și melodia vieții mele? Chasing Cars? Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfuuu, Snow Patrol, cum nu? Am auzit-o prima oara in "Grey's Anatomy" si ce mi-a mai placut si-am tot ascultat-o. Si ce-am mai ascultat-o. :))

    RăspundețiȘtergere