martie 13, 2011

S-au consemnat urmatoarele:


Gogo a avut un week-end incarcat. A inceput de vineri dupa amiaza, cand a plecat sa se tunda.  Avand in vedere ultima experienta dintr-un salon de gen, care s-a soldat cu obosirea peste masura a frizeritei, a celorlalti clienti si cred ca, o curatenie generala dupa, de data asta a optat, inspirat, pentru Ciufolici. Numai aici scaunele sunt in diverse forme, menite sa-i atraga chiar si pe cei mai agitati copii. A ales un scaun in forma de masinuta.  In pret a fost inclus si un cadou surpriza, la alegere. Erau multe alte jucarii, dar a ales o masinuta. Si cum doar o jucarie i s-a parut prea putin, a mai cumparat doua elicoptere.

Apoi s-a decis ca trebuie sa-si cunoasca, in sfarsit, orasul. A pornit, ca dupa melci, spre Calea Victoriei. Din piata Amzei. 
A zburatacit toti porumbeii din drumul sau, a numarat dungile de pe zebra la ora de trafic intens, a facut o pasiune pentru calul lui Carol I (zis si nenea), a cumparat o carte de povesti si a impartit un covrig cu un catel. Noroc ca pe suzi a tinut-o doar pentru el. 
Seara a savurat un biberon de lapte cald, in timp ce viziona programul preferat de desene animate. O zi perfecta si-a zis, zambind pe sub suzeta, adormind multumit. 
Sambata a hotarat sa-si scoata tricicleta la soare. Aproape ca ruginise de atata iarna. A curatat-o, si-a verificat claxonul pana a consumat bateria si a cerut insistent sa fie impins, ca la pedale inca nu poate sa dea. Nici ca s-a mai dat jos de pe ea. N-a plecat bine sa  probeze un tobogan ademenitor si i-a si fost sterpelita de catre un alt prichindel. 
Simtul posesiunii, inca neslefuit si-a facut simtita prezenta intens, pret de vreo zece minute. In tot acest timp si parintii "infractorului" au avut o misiune grea. 
 Sunt la mare cautare tricicletele primavara asta.

 Dupa amiaza, dupa un somn, poate nu suficent, a pornit din nou spre parc. De data asta pe jos.  De data asta, un pic iritat. Si l-au stiut cateii toti. A vrut in brate, n-a vrut caciula. A vrut suzeta, n-a vrut de mana. A vrut in leagan, n-a vrut in balansoar. A ajuns acasa frant. Grea zi, si-a spus oftand, inghitind cu sughituri ultimele ramasite de lapte.

 Astazi a iesit cu tatal, ca baietii.  Cum s-or fi distrat, nu s-a imortalizat, dar a pupat o fata. E de consemnat. 
Avand in vedere ca Gogo a adormit in timp ce vorbea, eu zic ca a fost o zi plina.

4 comentarii:

  1. Gogo e delicios chiar și când plânge :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Shhhh, sa nu te auda, ca i se urca la cap:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce barbatel frumos este Gogo tuns! Mi-ai dat curaj sa incerc si eu cu bubu meu la Ciufolici

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Bubulina, bine ai trecut pe aici. Nu-i asa? Incerca, n-ai ce pierde. Doar niste bani in plus pe jucarii :))

    RăspundețiȘtergere